- بازدید : (353)
همه شما با پيغام در ويندوز اكسپي آشنا هستيد. اين پيغام هنگامي كه ويندوز با مشكل برخورد كرده باشد (در غالب اوقات هنگ كرده باشد) و نتواند آن را حل نمايد يا دليل مشكل را كشف كند، ظاهر ميشود و از كاربر تقاضا ميكند اين موضوع را به مايكروسافت گزارش كند. وقتي شما كليد را كليك ميكنيد، ويندوز اكسپي از حافظه سيستم، پروسههاي فعال سيستم و در مجموع از وضعيت سيستم يك گزارش تهيه مينمايد و براي شركت مايكروسافت ارسال ميكند.


- بازدید : (401)
به دلیل این که هر روز ترفندهای جدیدی برای ویروسی کردن و هک کردن کاربران کامپیوترهای شخصی به وجود می آید تصمیم گرفتم در این مقاله مطالبی را ارائه کنم که باعث افزایش 80 درصدی امنیت کامپیوتر شما می شود.
هر روزه شما هدف حمله ها و خطرهای بیشماری در اینترنت قرار می گیرید که از نظر تعداد می توان 95 تا از هر صد حمله را متوقف کرد ولی همین 5 خطر باعث کاهش امنیت به مقدار 20% می شوند چون این خطرها توسط افراد عادی و تازه کار نیست و عاملان آنها در کار خود بسیار تبهر دارند ، در اکثر موارد می توانند از تمام مرزهای امنیتی بگذرند و به طور کامل به مقصود خود برسند . {این حملات هدفمند هستند}
1: استفاده از یک نرم افزار ضد هکر با آخرین به روز رسانی ها که من Black Ice را پیشنهاد می کنم چون نیازهای کاربران حرفه ای و تازه کار را به طور کامل برطرف می کند. البته Zone Alarm که از ورژن 5 به بعد به ضد ویروس هم مجهز شده نیز انتخاب خوبیست ولی باید بدانید این نرم افزار نیاز به آموزش دارد {باید کتاب آموزشی آن که به تازگی منتشر شده را خریداری کنید} و بیشتر برای کاربران حرفه ای طراحی شده و کاربران تازه کار نمی توانند از آن به درستی استفاده کنند.
توجه داشته باشید که نرم افزارهای فوق را از سایتهای اصلی آنها بگیرید و اقدام به خرید آنها نکنید ، چون اکثر شرکتهایی که سی دی های آنتی ویروس را جمع آوری می کنند اصلا به این نکته توجه نمی کنند که این برنامه ها باید از سایت اصلی باشند و در بسیاری از موارد نسخه های کرک شده و گاها ویروسی را از سایتهای غیر قانونی یا به اصطلاح Warez می گیرند و این خود باعث می شود که برنامه قابلیت های خود را از دست بدهد . من پیشنهاد می کنم نسخه های نمایشی یا زمان دار این برنامه ها را دانلود کنید و سپس با دادن سریال نامبر آنها را رجیستر کنید . پک کامل مربوط به شرکت Symantec به نامNorton Internet Security و پک کامل McAfee با نام Internet Security Suite عرضه می شود.
توجه داشته باشید که نرم افزارهای فوق را از سایتهای اصلی آنها بگیرید و اقدام به خرید آنها نکنید ، چون اکثر شرکتهایی که سی دی های آنتی ویروس را جمع آوری می کنند اصلا به این نکته توجه نمی کنند که این برنامه ها باید از سایت اصلی باشند و در بسیاری از موارد نسخه های کرک شده و گاها ویروسی را از سایتهای غیر قانونی یا به اصطلاح Warez می گیرند و این خود باعث می شود که برنامه قابلیت های خود را از دست بدهد . من پیشنهاد می کنم نسخه های نمایشی یا زمان دار این برنامه ها را دانلود کنید و سپس با دادن سریال نامبر آنها را رجیستر کنید . پک کامل مربوط به شرکت Symantec به نامNorton Internet Security و پک کامل McAfee با نام Internet Security Suite عرضه می شود.

- بازدید : (391)
همانطور كه ميدانيد در صورتي كه چند سيستم عامل بر روي يك دستگاه نصب شود، ليستي به هنگام راه اندازي سيستم نمايان ميشود كه در آن عناوين سيستمهاي عاملي كه بر روي آن دستگاه نصب هستند را نمايش ميدهد كه ميتوان با استفاده از كليد هاي Scroll Up و Scroll Down سيستم عامل مورد نظر را انتخاب نمود و سپس كليد را فشرد تا به محيط آن وارد شويد و در صورتي كه هيچ كليدي فشار داده نشود به صورت پيش فرض بعد از گذشت 30 ثانيه به محيط سيستم عامل پيش فرض (كه معمولا آخرين سيستم عامل نصب شده است) وارد ميشويد.
همچنين درصورتي كه فقط يك سيستم عامل نصب شده باشد ميتوان با تنظيماتي كه در پايين ذكر شده است، اين ليست را فعال كرد و با استفاده از آن به حالتهاي مختلفي از جمله Safe Mode رفت.
آيتمهاي ذخيره شده در اين ليست در فايلي با عنوان Boot.ini ذخيره ميشود كه اين فايل نيز در درايو C قرار دارد. براي مشاهده اين فايل ابتدا آيكن My Computer را دوبار كليك كرده، به منوي Tools برويد و سپس گزينه Folder Options را انتخاب نماييد. پس از آن به برگه View برويد و عبارت Show Hidden Files and Folders را انتخاب نماييد. سپس دكمه OK را كليك نماييد.
همچنين اين فايل به طور پيش فرض در حالت Read-Only قرار دارد كه براي اعمال تغييرات روي آن ميبايست از اين حالت خارج شود. براي اين كار روي فايل Boot.ini راست كليك نموده، گزينه Properties را انتخاب نماييد. در پنجره باز شده گزينه Read-Only از حالت انتخاب خارج نموده دكمه OK را كليك نماييد.

- بازدید : (341)
با استفاده از دستورات موجود در این لیست که بیش از ۱۱۰ دستور را شامل میشود شما میتوانید تنها از طریق Run ویندوز ، و تایپ ساده دستور کوتاه بلافاصله برنامه مورد نظر را اجرا نمایید. این برنامه میتواند برنامه های معمولی ویندوز و حتی برنامه های متفرقه نصب شده باشد. در صورتی که بتوانید تعداد زیادی از این دستورات را به خاطر بسپارید و آنها را در کار روزانه خود هنگام کار با کامپیوتر به کار بگیرید ، آنگاه شما را میتوان یک کاربر واقعأ حرفه ای در ویندوز نامید.
رای شروع کار کافی است از منوی Start وارد Run شوید. سپس هر یک از دستورات موجود در ستون دستور را تایپ نموده و سپس Enter بزنید تا بلافاصله برنامه مورد نظر اجرا گردد.

- بازدید : (536)
همانطور كه در هفتههاي گذشته هم گفتيم، فناوري اطلاعات ساختماني است شكل گرفته از بلوكهايي بهنام سيستم. اگر بخواهيم يك تايپيست باشيم، به يك رايانه نياز داريم. اگر بخواهيم يك گرافيست كامپيوتري باشيم، به يك رايانه نياز داريم. اگر بخواهيم يك محقق باشيم، به يك سري منابع نياز داريم. همينطور اگر بخواهيم يك تاجر باشيم، به يك محيط تجاري نيازمنديم، اما اگر بخواهيم يك انسان موفق باشيم، به يك روند يا روش نيازمنديم، يعني به چيزي بيشتر از ابزار. مثالي كه يكي از آموزگاران دوران كودكي ميزد، راهنماي خوبي براي درك سيستم است، او ميگفت: مداد و دفتر بدون استعداد نميتوانند باعث خوش خطي شوند، اما اگر هر كدام از آنها هم نباشند، نتيجه از بدخطي، بدتر است.
يك سيستم نيز نيازمند تمام اجزاي لازم و مكمل است، بهعلاوه يك نيروي پيشرانه. تا امروز حتما با سيستمهاي اداري زمانگير و دردسرسازي مانند بانك يا ادارات مختلف سرو كار داشتهايد، اما تا امروز فكر كردهايد كه چرا اين ادارات كه همه به رايانه هم مجهز هستند، بازهم براي انجام كار مشكل دارند؟ جواب اين مساله همان موضوع صحبت ماست؛ يعني سيستمهاي اطلاعاتي.
درست كار نكردن سيستمهاي كاري به اشكال يا اشكالات آن سيستم برميگردد كه البته ممكن است مشكل در جاي ديگري هم باشد، اما يافتن اين مشكل نيازمند يك پيشنياز است: يعني تحليل و تجزيه سيستمها. اين كار درست مثل باز كردن سيستم رايانه است كه بايد در مراحل مختلفي اين كار انجام شود، آن هم بر طبق اصول خاص اما در تحليل سيستمهاي اطلاعاتي علاوه بر دانش و مهارت يك امر ديگر هم به نام خلاقيت لازم است. پس اگر فكر ميكنيد انسان خلاقي هستيد، همراه شويد تا وارد دنياي تحليل سيستمها شويم.


- بازدید : (457)
+ مقاله آموزشی+
۱- لینوکس به معنای واقعی بدون مشکل کار میکند.
۲- لینوکس مشکل ویروس ندارد!! و این به دلیل نبود ویروس برای لینوکس نیست، بلکه به این دلیل است که لینوکس خیلی ایمن تر است، و خیلی کمتر از ویندوز مستعد ویروس است! حتی استیو بالمر هم نمیتونه ویندوز رو از ویروسها رها کنه! هنوز قانع نشدین؟ برای مطالعه بیشتر بر اینکه چرا لینوکس کمتر تحت تاثیر ویروس خراب می شود این را مطالعه کنید! (در این باره باز هم مینویسم!)
۳- زندگی بدون جاسوسها، و نه فقط جاسوسها که بدور از همهی اون برنامههای که در پس زمینه اجرا میشن و یه کارایی با هم میکنن، و شما هم نمیتونین کاریشون بکنین!
۴- لینوکس نیازی به defrag کردن پارتیشن ها ندارد!!! فایل سیستم های لینوکس به نحوی طراحی شده اند که داده ها را طوری توی دیسک می نویسند که نیازی به ابزاری برای defrag کردن ندارد!!! برای اطلاع بیشتر یه سر به اینجا بزنید!
۵- در گنو/لینوکس هسته سیستم ،کرنل لینوکس، از محیط گرافیکی(X-Window) و از نرم افزار ها(OpenOffice.org) جدا است، پس هنگ (crash) کردن یکی از برنامه ها باعث هنگ کردن(crash) کل سیستم نمی شود، در ویندوز (ماکروسافت این را یکپارچگی می نامد!!!!!!!!!) اگر مرورگر وب هنگ کند کل سیستم هنگ می کند، و شما نیاز به ریستارت سیستم دارید!
۶- لینوکس نیازی به دوباره نصب شدن دورهای ندارد! در ویندوز اگر سیستم عامل خراب شود، هیچ راه ساده ای برای بازگردانی سیستم نیست، خیلی از مدیران پشتیبانی هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن سیستم ندارند! و این یعنی دوباره نصب کردن درایورها، نرم افزارها، و تنظیمات کاربری!! در لینوکس غیر از خرابی هارد دیسک، نیازی به دوباره نصب شدن سیستم نیست! خیلی از مشکلات در لینوکس بدون دوباره نصب کردن سیستم قابل حل هستند. اگر به هر دلیلی شما نیاز به نصب دوباره دارید، با داشتن یک پارتیشن home جداگانه می توانید، تنظیمات خود را در همهی توزیع ها داشته باشید!!!
۷- لینوکس همچنین بعد از نصب و تنظیم یک سختافزار جدید نیازی به ریبوت شدن ندارد!
۸- خیلی مهمتر اینکه لینوکس خودش، خودشو ریبوت نمیکنه، من(نویسنده!) موقعیتی رو دیدم که ویندوز بروز رسانیای انجام داد، سپس خودش! سیستم رو ریبوت کرد!
۹- لینوکس نیازی به ریستارت دورهای هم ندارد!!!! (مگر وقتی که کرنل جدید را نصب کردید و می خواهید از آن استفاده کنید) هرگاه برنامه ای هنگ یا کرش کرد تنها باید آنرا ریستارت کرد، و نیازی به ریستارت کل سیستم نیست!
۱۰- لینوکس می تواند از بیش از ۱۰۰ فایل سیستم مختلف بخواند. ویندوز محدود به دو، سه تا فایل سیستم خودش است!

صفحه قبل 1 صفحه بعد